TEKİRDAĞ / ÇORLU - Çorlu Mesleki Eğitim Merkezi

Ekm

Öğrencilerimiz; Tc kimlik no, Doğum tarihi ve Güvenlik kodunu aşağıda belirtilen linkten girerek sınav sonuçlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Ekm

Mesleklere ilgi duymak ve o mesleği severek yapmak için, önceden meslek hakkında bilgi edinilmelidir. Bu doğrultuda gençlerimiz, A'dan Z'ye çeşitli meslekleri bu bölümde inceleyebilirler.

Alan Tanıtımlarına Ulaşmak için TIKLAYINIZ

Ekm

Kalfalık-Ustalık Belgesi Nasıl Alınır.(Denklik İşlemleri)

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ ÇIRAK ÖĞRENCİ KAYITLARINDA ARANAN ŞARTLAR

*En Az İlköğretim (8Yıl), Ortaokul veya İmam Hatip Ortaokulu bitirmiş olmak

**Ortaokulu Yeni Bitirenler, Çıraklık Sistemi,  E-Okul ile irtibatlı olmadığından bitirdiği okuldan mutlaka imzalı Mühürlü Öğrenim Durum Belgesini Getireceklerdir.

ÖĞRENCİ KAYITLARINDA İSTENEN BELGELER

*İşletmelerde Mesleki Eğitim /Staj Sözleşmesi – 3 adet  (Mes. Eğt. Merkezinden alınacak)

*Öğrenim Durum Belgesi Aslı,  Liseden ya da AÖL den Ara Kayıt gelecekler için Not Dökümü (Transkript)

*Sağlık Raporu

*2 Adet vesikalık fotoğraf

*Nüfus Cüzdan Aslı ve Fotokopisi

*İşe Gireceği İş yerindeki Ustanın;  USTALIK ve USTA ÖĞRETİCİLİK  Belgelerinin Fotokopileri

(Öğrencinin Mesleği,  Ustalık Belgesindeki Meslek Olacaktır.)

*Kayıt anında Öğrenci ve Velisinin Birlikte Gelmesi Gerekmektedir.

**Eksik Evrakla Kayıt Yapılmaz.